Американська світська левиця Кім Кардашьян нарешті зважилася відверто повідати шанувальникам про пограбування у Парижі.

Зірка в усіх подробицях розповіла про пережитий жах в останньому епізоді реаліті-шоу Keeping Up With The Kardashians, який вийшов в ефір 19 березня.

"Він заклеїв мені рота, щоб я не могла кричати. ​​Потім він схопив мене за ноги. На мені не було білизни. Він підтягнув мене до краю ліжка, і я подумала: "Вони зґвалтують мене". Я подумки підготувалася до насильства, але цього не відбулося. Потім вони приставили пістолет до моєї скроні, і я зрозуміла, що зараз вони точно мене пристрелять. Я тільки молилася, щоб Кортні змогла жити нормальним життям після того, як вона знайде мій труп на ліжку. В мене є сім'я, в мене є діти, чоловік. Я думала, що не виберуся звідти живою", - зі сльозами на очах зізналася Кардашьян.

Перед виходом серії Кім вирішила також звернутися до фанатів на сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Сьогоднішній епізод буде дуже важким для мене. Але я подумала, що важливо поділитися цією історією зі своєї точки зору, а не в інтерв'ю, де мої слова могли б бути перекручені. Я завжди ділилася всім і не стану робити виняток, адже цей досвід дуже змінив моє життя. Я б ніколи не бажала комусь опинитися в подібній ситуації, але я винесла з цього чимало цінних уроків і вважаю найбільшою радістю перебувати вдома з моїми дітьми і чоловіком. Всі мої друзі, родина, близькі люди, не знаю, як і дякувати вам за те, що були поруч у важку хвилину. Спасибі французькій поліції за виконану роботу", - написала дружина Каньє Веста.

До публікації Кардашьян доклала останнє сімейне фото, зроблене в Парижі напередодні пограбування.

[[{"fid":"175159","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"903","width":"1080","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Нагадаємо, зірку реаліті-шоу пограбували в жовтні 2016 року, коли вона відвідувала Тиждень моди у столиці Франції.

Злочинці проникли в апартаменти Кім, зв'язали її й викрали коштовності вартістю близько 10 мільйонів доларів - зокрема й обручку з величезним діамантом, яку Вест подарував нареченій на честь заручин.

Доблесна паризька поліція вистежила і затримала зловмисників. Тепер на них чекає суд.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", організатори "Оскара" проігнорували Кардашьян.