У відборі до ЧС-2018 з футболу збірна України 24 березня зустрінеться в Загребі з Хорватією. В рамках підготовки до цього матчу підопічні Андрія Шевченка відправились на міні-збір в Австрію, де розмістилися в готелі Авіта. Звідси до ігрового поля - 150 метрів, повідомляє офіційний сайт ФФУ.

Під час першого тренування збірники, насамперед, звернули увагу на стан газону. Хоч він і мав не суцільно смарагдовий колір, а швидше жовто-зелений, тренери й футболісти залишилися задоволеними. Тарас Степаненко охарактеризував поле як нормальне, Микола Морозюк пожартував, що воно підходить швидше для гольфу, але і Андрій Шевченко, і Рауль Ріанчо, і Мауро Тассотті оцінили місце майбутньої роботи як цілком пристойне. Після прогулянки на гравців очікувало фітнес-заняття під керівництвом тренера з фізпідготовки Івана Баштового. А тоді – теорія, обід та відпочинок.

Євген Коноплянка та Олександр Зінченко прилетіли до Відня із Франкфурта та Амстердама відповідно. Третім цього дня прибув до розташування головної команди Артем Федецький.

Напередодні Артем провів багато часу у клубному автобусі Дармштадта: команда з’їздила на гру до Вольфсбурга, після якої повернулася додому, подолавши загалом 1 000 кілометрів. Сьогодні ж оборонець здійснив переліт Франкфурт-Відень, а потім ще 100 кілометрів проїхав в авті. З огляду на це, Федецький намотував радіус навколо поля у супроводі тренера Баштового. За індивідуальною програмою готувалися Микола Морозюк і Тарас Степаненко. Очікується, що Тарас вже завтра працюватиме в основній групі. Решта гравців національної команди провели насичене заняття, виконуючи ігрові завдання тренерського штабу.

До речі, за першим тренуванням збірної України спостерігала молода сім’я. Подружжя з двома дітьми приїхали із сусіднього Унтершутцена, що за 20 кілометрів звідси. Дружина родом з Харківської області, чоловік – австрієць, а діти – вболівають за збірну України. Улюблені гравці - Євген Коноплянка, Тарас Степаненко, Андрій П'ятов. Відтак діти та їхні батьки отримали чудову нагоду сфотографуватися та взяти автографи у своїх кумирів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Після тренування на збірників чекали відновлювальні процедури, вечеря, масаж та відпочинок. Вже у понеділок – продовження роботи, яка стає ще більш інтенсивною. У збірної на цей день заплановано два тренування. І склад доповнять ще п’ятеро - Денис Бойко, Іван Петряк, Євген Шахов, Артем Кравець та Євген Селезньов.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що Коноплянка не знає, чому не потрапляє до складу Шальке.