У ніч на понеділок, 20 березня, о 01:45 водій автомобіля марки Jeep намагався прораваться через один з контрольно-пропускних пунктів на білорусько-українському кордоні.

Про це повідомила прес-служба Державного прикордонного комітету Білорусі.

Згідно з інформацією, інцидент стався на пункті пропуску Олександрівка.

"Даний транспортний засіб збив шлагбаум, проїхав через засіб примусової зупинки і, отримавши механічні пошкодження, зробив спробу прориву вглиб території Республіки Білорусь", - йдеться в повідомленні.

Для того, щоб зупинити машину, співробітники компетентних органів застосували зброю. Оглянувши транспортний засіб, прикордонники знайшли пістолет і два споряджених магазини, а також предмет, що нагадує тротіл та електродетонатор.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", 19 березня на одному з блокпостів поблизу міста Щастя українські військові обстріляли авто, що намагалося прорватися без перевірки.[[{"fid":"175353","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"380","width":"600","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]