Федеральна служба безпеки країни-агресора затримала у Криму на пунктах пропуску Джанкой і Армянськ двох громадян України.

Про це йдеться в повідомленні ФСБ РФ.

Як наголошують у ФСБ, затриманих оголошено у федеральний розшук через кримінальні злочини.

Зокрема, одного із затриманих, 26-річного хлопця підозрюють у крадіжці золотого ланцюжка, якого він зірвав з потерпілої, а та втік з місця злочину, а згодом виїхав з Криму в Україну.

Підозрюваному загрожує до чотирьох років ув'язнення, за кримінальними кодексом РФ.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також, на виїзді з Криму у пункті пропуску Армянськ затримали українку, яка, за твердженням ФСБ, надала міграційній службі Росії фіктивні дані та документи, щоб отримати російське громадянство.

Обох затриманих передали правоохоронцям, їм обрали запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

Слідство триває.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", ФСБ затримала двох активістів "Кримської правозахисної групи" на кордоні між Херсонською областю й анексованим півостровом.