Екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) підписав контракт на наступний бій.
Про це повідомив спортивний журналіст ESPN Чаматкар Сандху з посиланням на коментатора UFC Джо Рогана.
Суперником Макгрегора буде американець Дональд Серроне.
Дональд Серроне
Дональд Серроне
В подкасті Fight Companion під час UFC у Фініксі Джо Роган розповів про бій Конора Макгрегора проти Дональда Серроне: "Наскільки я знаю, це вже вирішено", - написав Сандху в Twitter.

На своїй сторінці у Фейсбуці Макгрегор поділився фотографіями з тренування, де працює над загальною фізичною підготовкою.

Тренування Конора Макгрегора
Тренування Конора Макгрегора

Тренування Конора Макгрегора
Тренування Конора Макгрегора

Тренування Конора Макгрегора
Тренування Конора Макгрегора

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Тренування Конора Макгрегора
Тренування Конора Макгрегора

Як писав Знай.ua, Макгрегор проведе наступний бій влітку проти Дональда Серроне.

Нагадаємо, президент UFC Дана Уайт назвав єдину проблему екс-чемпіона UFC у двох вагових категоріях Конора Макгрегора (21-4).

За словами Уайта, єдине, що ускладнює взаємодію з Макгрегором – це його непунктуальність.

"З Конором важко мати справу? Так, але він того вартий. Якщо люди запитають мене, яка найбільша проблема, пов'язана з Конором, я відповім, що він не приходить вчасно. А так Конор неймовірний. Він веселий хлопець, забавний, відмінний боєць, на нього цікаво дивитися. Якщо б ще приходив вчасно, був б просто ідеальний. Він би був осконалим.

Ми є глобальним видом спорту, тому, коли проводимо прес-конференцію, знаходимося в прямому ефірі на весь світ. А коли Конор не приходить на неї і не робить це ще 30 хвилин, то це проблема. Ми повинні заповнити час і не тільки заповнити ефір, але і тримати людей зацікавленими, підігріваючи їх бажання дивитися далі, що важко робити в наші дні", - сказав Уайт в інтерв'ю Barstool Sports.

Конор Макгрегор анонсував своє повернення в 2019 році.

"Я запускаю ракети в 19-му. Пристебніть ремені", - написав Макгрегор в Instagram.

В своєму останньому бою на UFC 229 Макгрегор програв росіянину Хабібу Нурмагомедову.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Конор Макгрегор на рекламі свого іменного віскі заробляє більше, ніж коли-небудь на своїх боях. Про це розповів його тренер Джон Кавана.

Як повідомляв портал Знай.ua, Конор Макгрегор зібрався до України.