Президент України Петро Порошенко виступив з ініціативою розпустити податкову міліцію на сьогоднішньому засіданні Ради регіонального розвитку.

За словами Порошенка, в Україні кілька років дискутують щодо впливу санепідемстанції, пожежних та екологів на бізнес.

"Було три священні корови: СБУ, поліція і податкова міліція, яку ніхто чіпати не міг", - заявив президент.

Порошенко висловив бажання ліквідувати податкову міліцію та заявив про готовність особисто внести до Верховної Ради законопроект про створення нової Служби фінансових розслідувань.

"Цим повинні займатись не м'язисті хлопці у масках, а ботани у білих комірцях через аналітичну роботу", - зазначив президент.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що у грудні минулого року Верховна Рада внесла ряд змін до Податкового кодексу, де йшлося про ліквідацію податкової міліції з 1 січня 2017 року.

Як повідомляв портал "Знай.ua", співголова Групи стратегічних радників з підтримки реформ в Україні Лєшек Бальцерович розповів, що заважає проведенню реформ в Україні.