Керівництво промоушена Bellator не має наміру влаштовувати поєдинок російського бійця змішаного стилю Федора Ємельяненка з американцем Меттом Мітріоном.

У лютому 2017 року їхній бій зірвався через проблеми Мітріона зі здоров'ям. Передбачалося, що поєдинок може відбутися, коли Мітріон видужає. Але тепер у Bellator інші плани на бійців, повідомляють Известия.

Однією з причин відмови від бою стали невідомі терміни відновлення Мітріона.

Крім того, в Bellator не хочуть повторно розкручувати поєдинок і вважають за краще підібрати Ємельяненко іншого суперника. У число кандидатів входять Рампадж Джексон, Шейх Конго і Джо Бертран.

Нагадаємо, бій між Федором Емельяненко і Меттом Мітріоном перенесли в самий останній момент через хворобу американця. Поєдинок повинен був відбутися 18 лютого на турнірі Bellator 172 в Сан-Хосе (штат Каліфорнія).

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Мітріон може завершити кар'єру через хворобу.

Фото – Getty Images