Генеральний директор донецького Шахтаря Сергій Палкін перед матчем за Суперкубок України розповів про цілі, які стоять перед гравцями:

"Футбол такий, що скласти конкуренцію в будь-який момент може хто завгодно. У кожного клубу влітку був свій підготовчий процес, своє посилення. Сюрпризів може бути багато. Ми якраз і любимо футбол за те, що не знаємо, що буде завтра. А будь все так просто, було б нецікаво.

Протягом останніх десятиліть наші цілі фактично не змінюються: виграти чемпіонат, Кубок і Суперкубок. Також одна з головних задач - кожен сезон брати участь в груповому етапі Ліги чемпіонів. Ці теми не обговорюються, тренери і футболісти про них знають", - сказав функціонер в інтерв’ю телеканалам Футбол 1/2.

Нагадаємо, що сьогодні, 15-го липня, Шахтар в рамках Суперкубку України зустрінеться з київським Динамо. Початок зустрічі – о 21:00.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що Шахтар представив двох новачків.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще