Американський президент Дональд Трамп очікує на появу дев’ятого онука. Радісну новину про майбутнє поповнення в родині повідомив 33-річний син Ерік.

Його дружина Лара народить первістка у вересні, пишуть західні ЗМІ. Стать дитини вже відома Це буде хлопчик.

За словами жінки, на першому триместрі вагітності вона постійно відчувала втому. І це гнітило її, оскільки за своєю натурою Лара є дуже активною та діяльною.

Пара ще не визначилася з іменем дитини, але вже обдумує варіанти. Зокрема, обом подобається ім'я Чарлі, але навряд чи онук президента носитиме саме його. Раніше Ерік і Лара вже назвали так свого собаку.

У Дональда Трампа сьогодні восьмеро онуків. Трьох з них йому народила донька Іванка, ще п’ятьох – син Дональд. До речі, 20 травня наймолодшому сину Трампа-старшого Беррону виповнилося 11 років.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Беррон Трамп нещодавно вперше показався на публіці після звинувачень в аутизмі.