Пак Кин Хе, екс-лідер Південної Кореї вперше поспілкувалася з журналістами з того моменту, як Конституційний суд дав добро на відсторонення її від посади.

Як повідомляє видання Reuters, колишній президент зустрілася з представниками преси біля входу в будівлю прокуратури, куди її викликали на допит.

Пак Кин Хе пообіцяла всіляко допомагати слідству і попросила вибачення у мешканців Південної Кореї.

Нагадаємо, екс-лідера країни Пак Кин Хе відсторонили від посади за зловживання владою та фінансові схеми. Разом з нею в корупційний скандал потрапила і її помічниця Чхве Сун Сіль, яка систематично намагалася впливати на внутрішню і зовнішню політику держави.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що після зміни лідера країни Південна Корея повністю змінить зовнішньополітичний курс.

Популярні новини зараз
Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще