Українські війська відреагували на активізацію агресора на території окупованого Криму.

Про це повідомив прес-секретар Генерального штабу ВСУ Владислав Селезньов, передає "Крим. Реалії".

За словами спікера штабу, українські сили напоготові та пильно стежать на випадок можливої нової атаки з боку Росії.

"За цими навчаннями і відповідними структурами, уповноваженими проводити такого роду діяльність, ми спостерігаємо. Ми робимо це тому, що навчання проходять на тимчасово окупованій Російською Федерацією території і до них залучено велику кількість повітряно-десантних військ Збройних Сил Росії", - зазначив Селезньов.

Також спікер додав, що українські війська готові дати відсіч при будь-якій спробі агресії на кордонах з РФ.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Наші аналітики прораховують можливі ризики і після цього вносяться корективи в плани бойової підготовки підрозділів і здійснюється відповідний контроль за цими заходами", - підсумував речник штабу.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", у США заявили, що Росія не має наміру повертати окупований півострів, оскільки Крим є основним національним інтересом Кремля.