Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) проведе наступний бій проти росіянина Олександра Повєткіна (34-2-0, 24 КО). Це буде дебют українця в суперважкому дивізіоні.
Співпромоутер Усика Едді Хірн повідомив, що команди боксерів вже практично домовилися про бій.
За його словами, цей бій відбудеться, а вболівальники вже можуть потирати руки.
"Переговори ще тривають, але ми вже майже у мети. Я думаю, що бій відбудеться. Зізнатися, до цих пір не можу повірити, що Усик вирішив дебютувати в хевівейті відразу ж на такому високому рівні.
Повєткін - дуже хороший і дуже небезпечний, він довів це в бою з Ентоні Джошуа. Мій оптимізм? Все просто: вони обидва хочуть зустрітися в очній сутичці. Тому вважаю, що вболівальники вже можуть задоволено потирати руки", - передає слова Хірна RingPolska.
Олександр Повєткін
Олександр Повєткін
Букмекерські контори вже приймають ставки на потенційний бій Усик - Повєткін.
Аналітики серйозно підвищили шанси Повєткіна. Так, на перемогу Усика приймають ставки з коефіцієнтом 1,37 (було 1,20), а перемога Повєткіна оцінюється котируваннями 3,10 замість 4,33. Нічию букмекери оцінюють показником 25 (замість 33).

Бій Усик - Повєткін. Ставки букмекерів
Бій Усик - Повєткін. Ставки букмекерів

Нагадаємо, команда Усика досі не отримала відповідь від Повєткіна. Про це розповів промоутер Усика Олександр Красюк.
Красюк повідомляв, що вони чекають відповіді найближчим часом, але поки немає ніякої інформації.
Це підтвердив промоутер Повєткіна Андрій Рябинський.
"Поки можу сказати, що такий бій можливий, але не можна стверджувати, що все вирішено. Це проект, зараз думаємо над організацією такого поєдинку. Є кілька варіантів, у тому числі і поєдинок проти Усика", - передає слова Рябинського Boxingscene.
Олександр Усик
Олександр Усик
Як писав Знай.ua, Олександр Усик проведе наступний бій 18 травня. Про це повідомив співпромоутер українця Едді Хірн в коментарі Boxing News.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, коли Усик захищатиме титули.