Глава фракції "Самопоміч" поскаржився на тиск одно партійців з боку влади.

Про це Олег Березюк висловися на засіданні Верховної Ради, сьогодні, 21 березня.

"Допити, тиск, безпринципний і безпричинний", - наголосив парламентар.

Березюк запевнив, що усі однопартійці по всій території країни відчувають цей тиск, зокрема проти голови обласного осередку партії у Запоріжжі відкрили кримінальну справу, а секретаря міськради та голову осередку від "Самопомочі" нелегітимно відсторонили від роботи.

"Більше того, вчора ввечері суд відновив її повноваження, але вчора ввечері та ж сама суддя подзвонила і сказала: "Рішення відмінено. Не можу жити під таким тиском!", - процитував Березюк.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Глава фракції продовжив свої доводи та навів ще один приклад утиску на голову житомирського осередку, якому від мера міста поступив наказ написати заяву на звільнення, оскільки так розпорядилися у Києві: "є наказ з Києва всіх із "Самопомочі" рвати".

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", після завершення зустрічі президента Петра Порошенка з лідерами фракцій ВР, яка відбулася ввечері 20 березня, представники "Самопомочі" попередили, що не збираються знімати блокаду і будуть продовжать боротися проти торговки з окупантами.