Компанія «Дорлідер», яка вже довгий час страждає від тиску податкових органів, вважає, що одеські фіскали намагаються чинити тиск на судову систему і громадськість. Таку думку висловив директор фірми Грачик Караханян, передає "ХунтаInform".

За його словами, компанія уважно стежить за коментарями держорганів щодо ситуації, яка склалася навколо «Дорлідера».

«Прочитавши статтю фіскальної служби про відкриття кримінальних справ за ухилення від сплати податків нашим підприємством, хочу зазначити, що ми запустили процес судового оскарження дій фіскальної служби в Одеській області», - розповів Грачик Караханян.

Він також нагадав, що нещодавно СБУ наклала арешт на рахунки компанії в рамках тих кримінальних справ, які сьогодні ведуть фіскальні органи, але рішенням суду цей арешт був скасований і визнаний незаконним.

«Тому від імені компанії« Дорлідер »закликаємо фіскальну службу подібними статтями в ЗМІ не тиснути на судову систему і громадськість, і дочекатися законного рішення суду за цими звинуваченнями. Окремо наголошую, що наша компанія вже не один рік піддається переслідуванню правоохоронних і фіскальних органів. Протягом останніх трьох років вони намагалися пред'явити нам претензії з приводу якості виконання дорожніх робіт, але їм це не вдалося, оскільки наша компанія має багаторічний досвід роботи, добре знає свою роботу і виконує її якісно », - зазначив керівник« Дорлідера ».

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Варто зазначити, що компанія, яка зараз піддається тиску з боку правоохоронців, не перший рік працює на благо нашої країни. За рахунок власних коштів «Дорлідера» був проведений ремонт під'їзних шляхів до пунктів пропуску «Чонгар», «Червоний Чабан», «Чаплинка» на кордоні з окупованим Кримом в Херсонській області. Крім того, за часів загострення бойових дій дорожники всіляко підтримували учасників АТО. Сьогодні одеська компанія продовжує будувати і ремонтувати сотні кілометрів доріг по всій країні.

«У зв'язку з цим у всього нашого трудового колективу виникає риторичне питання: а що зробила фіскальна служба або окремі правоохоронні органи для людей? Де плоди їхньої роботи ?! На жаль, я думаю, багато хто зі мною погодяться, крім репресивної функції і переслідування особистих інтересів вони нічим не можуть похвалитися », - наголосив Грачик Караханян.

Він запевнив, що сьогодні всі співробітники компанії хочуть і далі продовжувати облаштовувати дорожню інфраструктуру країни. Але для цього їм необхідно, що правоохоронні органи і фіскальна служба припинили блокувати роботу компанії і діяли виключно в рамках закону.