Чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі Деонтей Уайлдер (38-0, 37 КО) має намір повернутися на ринг вже в червні.

А після цього у вересні має намір зустрітися в чемпіонському бою проти чемпіона світу за версією WBO Джезефа Паркера, якщо той переможе в найближчому бою Хьюи Ф'юрі.

"Я не хочу сидіти склавши руки. Я неодноразово говорив що, коли завоюю пояс, то буду активним чемпіоном і тепер хочу тримати своє слово. Я хочу показати себе по всьому світу, я хочу боксувати інших країнах. Так, я хочу пояс WBO, я хочу об'єднати всі пояси і стати американським абсолютним чемпіоном світу в суперважкій вазі. Я не заспокоюся, поки не досягну цієї мети", – заявив Уайлдер.

Нагадаємо, 25 лютого Деонтей Уайлдер переміг Джеральда Вашингтона технічним нокаутом в п'ятому раунді, захистивши свій чемпіонський титул.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Бій Уайлдер - Вашингтон встановив рекорд року.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Фото – Getty Images