У лікарнях Сполучених Штатів набирає обертів грибкова інфекція, яка косить пацієнтів.

Про це повідомило російськомовне видання New Scientist. За версією журналу, захворювання провокує Candida auris, від якої помирає понад 60% заражених, а препаратів проти такого грибка сучасна медицина ще не винайшла.

Російське видання відзначає, що вже 53 людини загинуло від невідомої хвороби, а ще близько 30 осіб - це здорові носії грибка. Зрозуміти, що ти заражений, досить легко: у людини з'являються кривава рана, а орган, з яким вона пов'язана, повністю припиняє працювати.

Найбільше небезпеці зараження піддаються люди зі слабким імунітетом, зокрема ті, хто страждає на цукровий діабет, а також люди, яким коли-небудь пересаджували органи.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як російські ЗМІ перебрехали статтю норвезького видання і випустили черговий фейк про Україну.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще