Скандальний італійський нападаючий Маріо Балотеллі, який зараз виступає за французьку Ніццу, не зміг допомогти своїй команді на перших хвилинах матчу з Нантом (1:1) через, здавалося б, елементарні речі.

Опальному футболісту не сподобалося, як зашнуровані його бутси, і він вже за межами поля спробував вирішити цю проблему. Проте самостійно впоратися зі своїм взуттям не зміг, після чого рятувати гравця вирушив один із працівників клубу. Весь процес боротьби зі шнурівкою тривав близько двох хвилин.

Раніше у Балотеллі вже виникали проблеми з футбольним екіпіруванням. Тоді причиною негараздів колишнього форварда збірної Італії стала манішка, у якій він заплутався.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, півзахисник Баварії Ар’єн Роббен до сліз розсмішив одноклубників своїм обуренням через заміну.