У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України повідомили про зниження зарплат бойовиків на Донбасі та скасування відпусток.

Відомо, що подібні заходи направлені на запобігання зниження укомплектованості посад складу терористів.

Бойовикам з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК Центру територіальних військ Південного ВО ЗС РФ заборонили брати відпустки, в тому числі за сімейними обставинами. Крім того, їм збільшили терміни перебування на позиціях, а також впровадили системи штрафів за порушення дисципліни.

"У 9 окремому штурмовому мотострілецькому полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК перенесено ротацію розвідувальних підрозділів та оформляються списки порушників військової дисципліни, які будуть позбавлені права на заміну", - зазначили у розвідці.

Зазначається, що найбільше постраждали інструктори, яким заплатили лише половину місячної зарплати (8-9 тисяч рублів). Їх не залучали до бойового чергування.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", тіла двох хлопців, яких шукали з 2016 року, знайшли закопаними під Донецьком.