Український біатлоніст, капітан нашої збірної Дмитро Підручний, найкращим результатом якого цього сезону стало третє місце в змішаній естафеті в Контіолахті і особисте п'яте місце в мас-старті в Нове Місце, а також 27-я позиція в загальному заліку Кубку світу, підбив підсумки своїх виступів і виступів команди, повідомляє XSPORT.

- За цілий сезон накопичилася серйозна втома і організм сам говорить, що потрібно конкретно відпочити. Почали турбувати старі травми, але проблема все таки більше не в травмах, а в перевтомі. А ось травма коліна дворічної давності почала вилазити і вона мені конкретно заважала навіть під час останніх тренувань. Лікар подивився і сказав, що це також від втоми і навантажень.

Під час підготовчого періоду потрібно виправити помилки, які допускав цього сезону, а їх досить багато і вирішити їх непросто. А на сам сезон я ставлю самі великі цілі і хочу боротися за найвищі місця. У відпустці буду намагатися проводити якомога більше часу з сім'єю. Куди б я не їхав, буду намагатися брати їх з собою – на закачування і відпочинок, щоб проводити більше часу разом і стежити за тим, як росте дитина, - сказав Підручний.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що український хор вразив глядачів перед матчем НХЛ.