Сбербанк Росії має намір припинити свою банківську діяльність в Україні. У фінустанові розглядають варіанти виходу з українського ринку.

Про це повідомив глава Ощадбанку Герман Греф, передають російські ЗМІ. Він сказав, що на даному етапі обговорюються кілька варіантів, щоб максимально швидко покинути банківський ринок України.

Греф додав, що зараз розробляється відповідна стратегія і її хочуть втілити в життя максимально оперативно. Але глава Ощадбанку пояснив, що поки не відомо, чи продадуть банк або просто ліквідують всі відділення, які функціонують на території України.

"Ми не можемо сказати, чи буде банк проданий або відбудеться ліквідація. Ми шукаємо будь-які варіанти виходу з України", - підкреслив Греф.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, з російських банків вивели мільярдні суми. Всі гроші виводив на рахунки іноземних фінансових установ.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще