Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) може провести наступний бій проти росіянина Олександра Повєткіна (34-2-0, 24 КО). Це буде дебют українця в суперважкому дивізіоні.

Олександр Усик
Олександр Усик

Проте, Повєткін повідомив, що не знає, чи відбудеться цей бій.
За словами боксера, у нього поки немає точної інформації.
"Можу сказати, що на сьогоднішній момент точної інформації, чи буде цей бій, поки немає. Що стосується підготовки, то у мене був період відновлення і зараз я починаю щільно тренуватися", - заявив Повєткін в інтерв'ю виданню "Курськ сьогодні".
Букмекерські контори вже приймають ставки на потенційний бій Усик - Повєткін.
Аналітики серйозно підвищили шанси Повєткіна. Так, на перемогу Усика приймають ставки з коефіцієнтом 1,37 (було 1,20), а перемога Повєткіна оцінюється котируваннями 3,10 замість 4,33. Нічию букмекери оцінюють показником 25 (замість 33).

Бій Усик - Повєткін. Ставки букмекерів
Бій Усик - Повєткін. Ставки букмекерів

Нагадаємо, команда Усика досі не отримала відповідь від Повєткіна. Про це розповів промоутер Усика Олександр Красюк.
Красюк повідомляв, що вони чекають відповіді найближчим часом, але поки немає ніякої інформації.
Це підтвердив промоутер Повєткіна Андрій Рябинський.
"Поки можу сказати, що такий бій можливий, але не можна стверджувати, що все вирішено. Це проект, зараз думаємо над організацією такого поєдинку. Є кілька варіантів, у тому числі і поєдинок проти Усика", - передає слова Рябинського Boxingscene.
Олександр Усик
Олександр Усик
Як писав Знай.ua, Олександр Усик проведе наступний бій 18 травня. Про це повідомив співпромоутер українця Едді Хірн в коментарі Boxing News.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, коли Усик захищатиме титули.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще