Екс-чемпіон світу у важкій вазі росіянин Мурат Гассієв (26-1, 19 КО) заявив, що не буде проводити бій з абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі Олександром Усиком (16-0, 12 КО), якщо у нього не буде титулів.
За словами Гассієва, йому не подобається стиль Усика.
"Стиль Усика мені не подобається, тому що я сам так не зміг би боксувати. На момент фіналу WBSS він просто виявився кращим боксером. Якщо у мене вийде провести з ним реванш, це добре. Якщо у нього титулів не буде, то мені нецікаво буде з ним боксувати. Поразка - це, звичайно, неприємно. Бокс - це не боротьба. Це поразка, яка тебе відкидає назад. І зможеш ти знову дійти до цього рівня або не зможеш, це знає тільки Бог", - сказав Гассієв.

Нагадаємо, Мурат Гассієв програв Олександру Усику у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS).

Олександр Усик і Мурат Гассієв, K2 Promotions
Олександр Усик і Мурат Гассієв, K2 Promotions

Зараз Олександр Усик готується до дебюту в суперважкому дивізіоні.

Усика готує новий тренер з фізпідготовки. Відтепер з Олександром працюватиме Сергій Пуцов, випускник Національного університету фізичної культури та спорту України.

Олександр Усик з новим тренером з фізпідготовки
Олександр Усик з новим тренером з фізпідготовки

Це підтвердив промоутер Повєткіна Андрій Рябинський.
"Поки можу сказати, що такий бій можливий, але не можна стверджувати, що все вирішено. Це проект, зараз думаємо над організацією такого поєдинку. Є кілька варіантів, у тому числі і поєдинок проти Усика", - передає слова Рябинського Boxingscene.
Олександр Усик
Олександр Усик
Як писав Знай.ua, Олександр Усик проведе наступний бій 18 травня. Про це повідомив співпромоутер українця Едді Хірн в коментарі Boxing News.
За словами Хірна, залишилося невирішеним лише питання з суперником. Усик може провести наступний бій з росіянином Денисом Лебедєвим, якщо вирішить поки залишитися у важкій вазі.
"Ймовірно, він повернеться 18 травня. Залишилося прийняти остаточне рішення - проти Дениса Лебедєва або проти суперважковаговика. Я думаю, що бій буде в суперважкій вазі", - сказав Хірн.
За інформацією Boxing News, поєдинок відбудеться в США або в Чикаго, або на курорті MGM National Harbor (Оксон-Хілл, штат Меріленд).

Нагадаємо, після перемоги над екс-чемпіоном Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO), Усик заявив про бажання перейти в суперважку вагу.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Олександр Усик достроково переміг екс-чемпіона за версією WBC британця Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO).

У восьмому раунді Усик потужним лівим ударом нокаутував Беллью, і захистив таким чином всі свої титули.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, коли Усик захищатиме титули.