Півзахисник збірної Хорватії Марко Рог очікує важкого поєдинку з Україною у відборі до ЧС-2018, проте впевнений у силі своєї команди.

"Зустріч з Україною - дуже важлива гра в кваліфікації. Думаю, як команда ми кращі за українців, але нам треба продемонструвати це на полі. Вважаю, що ми зможемо здобути гарний результат і зробити великий крок на шляху до чемпіонату світу.

Впевнений, що наші вболівальники нам допоможуть. Через травми не зіграють Чорлука й Врсалько, які відіграють важливу роль у нашій команді, проте я думаю, у нас є люди, що зможуть їх замінити", - наводить слова гравця офіційний сайт Хорватського футбольного союзу.

Нагадаємо, що матч кваліфікації ЧС-2018 Хорватія - Україна відбудеться в п’ятницю, 24 березня, в Загребі на стадіоні Максимір. Початок о 21:45.

Раніше портал Знай.ua опублікував прогноз і ставки букмекерів на майбутній поєдинок збірних Хорватії та України.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще