Льовочкін планує зробити новим лідером Опозиційного блоку Валерія Коновалюка. Про те, що екс-глава Адміністрації президента Януковича вкладається в новий проект, написав на своїй сторінці у Фейсбук політолог Олексій Голобуцький.

За інформацією політолога, Льовочкін планує зробити Коновалюка новим спікером або лідером Опоблоку.

«За моїми даними, Льовочкін став активно вкладатися в свого давнього приятеля – Коновалюка, який практично зник з ефіру після гучної заяви про відхід від Януковича в 2012 році. Льовочкін вже почав впритул просувати Коновалюка на своїх медіа-ресурсах. Загалом, не дивуйтеся, якщо за місяць побачите серед спікерів або навіть лідерів ПР (закреслено) Опоблоку цього товариша», – написав Голобуцький.

Політолог додав, що в недавньому інтерв’ю Льовочкін вже анонсував приєднання до Опозиційному блоку «окремих політиків».

«Те, що в Опоблоку дефіцит адекватних лідерів та спікерів, – це відомо. З Добкіним та іншими Шуфричами на вибори якось стрьомно йти», – зазначив Голобуцький.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Раніше ЗМІ повідомляли про розкол в Опозиційному блоці та про його можливий розпад на дві частини – прихильників Льовочкіна-Фірташа та Ахметова. Офіційно в партії це спростовували.

[[{"fid":"176255","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Коновалюк Левочкин","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Коновалюк Левочкин"},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Коновалюк Левочкин","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Коновалюк Левочкин"},"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Коновалюк Левочкин","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Коновалюк Левочкин"}},"attributes":{"alt":"Коновалюк Левочкин","title":"Коновалюк Левочкин","height":"650","width":"1139","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]