Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп переконаний, що стати наймогутнішою країною світу їм допоможуть не тільки гроші та світовий авторитет, а й солідний арсенал серйозної зброї. Тож у Білому домі виступили проти договору про повну заборону ядерних озброєнь, прийнятого Бараком Обамою в 2012 році.

Як передає Independent, у Трампа вважають, що нині світові загрози суттєво змінилися, й Америка має перед собою нові цілі.

За словами старшого директора з питань нерозповсюдження та зброї масового ураження Ради національної безпеки при Білому домі Крістофера Форда, фахівці перевірять, наскільки реалістичною та виправданою є політика миру без ядерної зброї. Адміністрація Трампа і надалі виступатиме в опозиції щодо небезпечному й помилковому "пацифістського" договору Обами.

Про це він повідомив на міжнародній конференції з питань ядерної політики в фонді Карнегі.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Північна Корея, що стає небезпечним гравцем щодо ядерного арсеналу, показала, як вона "знищила" авіаносець США.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще