Українська тенісистка Катерина Козлова (№114 WTA) вдало зіграла в матчі другого кола турніру BNP Paribas Open в американському Індіан-Уеллсі. 25-річна українка перемогла представницю Білорусі Олександру Саснович (№34 WTA) з рахунком 2:1 (6:4, 2:6, 6:0).

У цьому матчі на корті були справжні гойдалки. 31-а сіяна на турнірі Саснович у першому сеті вела 4:0, але потім програла уродженці Миколаєва 6 геймів поспіль. У другій партії після 2:2 вже Козлова поступилася у чотирьох геймах поспіль. А у вирішальному сеті Катя виправилася і видала серію з шести переможних геймів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У наступному колі Козловій належить зустрітися з однією з фавориток, другою сіяною на турнірі, Сімоною Халеп з Румунії.

Нагадаємо, Еліна Світоліна зберегла свою шосту позицію в оновленому рейтингу WTA.

Ще одна українка - Леся Цуренко - опустилася на чотири позиції і тепер посідає 28-у сходинку.
Українка Даяна Ястремська опустилася на одну сходинку і опинилася на 37-му місці.

Українки в оновленому рейтингу WTA
Українки в оновленому рейтингу WTA

Очолює оновлений рейтинг WTA японка Наомі Осака:

Оновлений рейтинг WTA
Оновлений рейтинг WTA

Світоліна на турнірі Premier 5 в Дубаї поступилася в півфіналі 21-річної швейцарці Белінді Бенчич з рахунком 1:2 (2:6, 6:3, 6:7(3)).

Тенісистки провели на корті рівно 2 години. За цей час українка виконала 7 подач навиліт, допустила стільки ж подвійних помилок, а також реалізувала 4 брейк-поінти. Її суперниця, яка займає 45-е місце в рейтингу, зробила 4 ейси, 5 разів помилилася при введенні м'яча в гру і виграла 5 геймів на прийомі. У вирішальній партії Світоліна не змогла подати на матч за рахунку 5:3, програвши гейм під нуль.

Нагадаємо, друга ракетка України Леся Цуренко програла другій ракетці Симоні Халеп у третьому колі турніру серії Premier 5 в Дубаї.

Цуренко поступилася Халеп з рахунком 3:6, 5:7.

Симона Халеп
Симона Халеп

У першому сеті Цуренко виграла дві подачі суперниці, але програла чотири свої. У другому сеті українка почала з брейк-пойнта, але румунка відразу ж виграла три гейми поспіль.
За рахунку 4:4 українка реалізувала подвійний прихований сетбол і була близька до того, щоб перевести матч в третій сет. Але Халеп переломила хід гри, вигравши три гейми поспіль, і завершила матч на свою користь.
Халеп 1 раз подала навиліт, зробила 1 подвійну помилку і реалізувала 7 з 10 брейк-пойнтів. На рахунку українки жодного ейса, 2 подвійні помилки і 4 брейка.

Як повідомляв Знай.ua, Світоліна та Абраменко поборються за найвищу спортивну нагороду України.