У Вроцлаві (Польща) стартували Х Всесвітні Ігри - найбільші змагання з неолімпійських видів спорту, які проводяться раз на чотири роки.

У перший день змагань українські спортсмени завоювали дві медалі - бронзові в підводному плаванні. Першою власницею медалі стала Катерина Ділова, яка завоювала бронзу в пірнанні на 50 метрів. 34-річна спортсменка з Харкова подолала цю дистанцію за 16,46 секунд.

Золото з результатом 16,02 завоювала кореянка Джан Йе Сол. Срібло у ще однієї представниці Кореї - Кім Гейн, яка показала результат 16,40.

Другу медаль на Всесвітніх Іграх завоювала Анастасія Антоняк, яка стала третьою на змаганнях з підводного спорту в дисципліні 200 метрів в ластах. Спортсменка показала час 1 хвилина 28,76 секунд. Кращий результат у двох росіянок - Валерії Баранівської і Катерини Міхайлюшкіної, яким дісталися відповідно золото і срібло.

У Всесвітніх іграх беруть участь понад 3 500 спортсменів з 111 країн світу. Збірна України представлена 80 спортсменами, які претендують на нагороди в 20 видах спорту.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, українська легкоатлетка рекордно завоювала срібло на етапі Діамантової ліги.