Головний тренер Манчестер Юнайтед Жозе Моурінью розповів про те, чому клуби з Англії останнім часом так рідко досягають успіху в Лізі чемпіонів.

"Ви знаєте, що англійському клубу набагато важче виграти Лігу чемпіонів через перевантаженість календаря, і це очевидно. Всі говорять про високий рівень конкурентності АПЛ, про кількість матчів, про додатковий турнір у вигляді Кубка ліги, де в півфіналі передбачені два матчі, а фінал проводиться в розпал сезону, так що відпочивати особливо ніколи.

Існуючий календар не те що не поважає, але не захищає клуби і впливає на інтенсивність матчів. Навіть кубкові матчі з клубами з Чемпіоншипа, третьої і четвертої ліг виходять бойовитими. Тим часом в інших країнах передбачена зимова перерва. Іноді у них є можливість дати гравцям перепочинок, відправити їх у відпустку, після якої вони повертаються і у вирішальних матчах Ліги чемпіонів грають ще сильніше", - зазначив Моурінью.

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що Моурінью обурений сучасними трансферами.

Фото: Getty Images

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще