Легендарна американська тенісистка Серена Вільямс, 23-кратна володарка титулів турнірів Великого Шолома, не змогла дограти матч на турнірі серії WTA Premier Mandatory в Індіан-Уеллсі.
Серена Вільямс у третьому колі грала проти Гарбиньє Мугуруси, але відчула себе погано, і прийняла рішення не продовжувати матч на рахунку 3:6, 0:1.

Після гри Серена розповіла, що відчувала запаморочення і втому. Вільямс планує виступити на турнірі в Майамі після повного одужання.
"Мені було погано ще перед матчем. А по ходу поєдинку мені з кожною секундою ставало гірше. Я відчувала сильне запаморочення і нестерпне стомлення.
Може здатися, що я добре почала, але весь цей час мені було погано. Я відновлюся і буду готуватися до виступів у Майамі", - передає слова Серени офіційний сайт WTA.

Як повідомляв Знай.ua, перша ракетка України і шоста ракетка світу Еліна Світоліна вийшла до четвертого кола, обігравши австралійку Дарину Гаврилову (7:5, 6:4).

Наступною суперницею українки стане представниця Австралії Ешлі Барті.

Матч четвертого кола Світоліна - Барті відбудеться 12 березня орієнтовно о 21:00 за київським часом.

Нагадаємо, Еліна Світоліна перемогла у другому колі американку Софію Кенін з рахунком 2:1 (3:6, 7:6(5), 6:4).

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Матч тривав 2 години 24 хвилини. За цей час 24-річна українка зробила 6 ейсів, допустила 5 подвійних помилок і реалізувала 3 брейк-пойнти. 20-річна американка 1 раз подала навиліт, допустила 4 "подвійних" та виграла 3 гейми на прийомі.

Таким чином, українка зіграє у третьому колі Індіан-Веллса і повторить своє минулорічне досягнення. Наступною опоненткою Еліни буде представниця Австралії Дар'я Гаврилова.

Як писав Знай.ua, Світоліна зберегла свою шосту позицію в оновленому рейтингу WTA.

Ще одна українка - Леся Цуренко - опустився на чотири позиції і тепер посідає 28-у сходинку.
Українка Даяна Ястремська опустилася на одну сходинку і опинилася на 37-му місці.

Українки в оновленому рейтингу WTA
Українки в оновленому рейтингу WTA

Очолює оновлений рейтинг WTA японка Наомі Осака:

Оновлений рейтинг WTA
Оновлений рейтинг WTA

Як повідомляв Знай.ua, Світоліна та Абраменко поборються за найвищу спортивну нагороду України.