Грецький ПАОК зацікавлений в послугах українського голкіпера Дениса Бойка. Однак турецький Бешикташ вимагає за фіналіста Ліги Європи в складі Дніпра 2 мільйони євро, повідомляє турецьке видання Fanatik.

Саме таку суму греки повинні заплатити Чорним орлам за перехід українця. ПАОК був сповіщений про це через представника Бойко.

Незважаючи на те, що Бешикташ не розраховує в подальшому на екс-гравця збірної України, турки хочуть отримати офіційну пропозицію від грецького клубу.

До цього ПАОК пропонував Бешикташу 1,5 мільйона євро за воротаря, після чого турки взяли паузу в переговорах, повідомляє джерело.

Вперше про інтерес ПАОКа до Бойко турецька преса повідомила ще на початку червня.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Не так давно 29-річний страж воріт відправився разом з Бешикташем в Китай на товариський матч проти Шальке (0:2). Однак в тій грі українець так і не вийшов на поле.

Минулому сезону Бойко на правах оренди виступав за Малагу, за яку в п'яти матчах пропустив 12 м'ячів.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, український клуб підписав іспанського футболіста.