Паралімпійська збірна України з настільного тенісу успішно розпочала новий сезон 2019 року. Наші спортсмени вдало виступили в особистих та командних змаганнях, які проходили в італійському місті Ліньяно.

Національна команда у складі 12 тенісистів повернулась в Україну з чудовим результатом.

В особистих змаганнях у доробку команди: 2 золоті, срібна та бронзова нагороди. "Золото" виборола Марина Литовченко, чинна чемпіонка світу, представниця 6-го класу. А також у нелегкій боротьбі Віктор Дідух (8-й клас) здобув перемогу над представником Таїланду. Срібну нагороду здобула Наталя Косміна (11-й клас), "бронзу" для України виборола Ірина Шинкарьова (9-й клас).

Досить вдало виступила українська збірна і в командних змаганнях. "Золото" здобули хлопці 8-го класу: Максим Ніколенко, Віктор Дідух та Іван Май. Також у змішаній команді з представницею Румунії "золото" виборола Марина Литовченко (6 клас).

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Срібло" до скарбнички додала Наталя Косміна (11 клас) у змішаній команді зі спортсменкою з Польщі. Бронзову нагороду здобув Лев Кац (9 клас) у змішаній команді з бразильцем.

Додамо, що на наступному турнірі українці з 7 по 12 травня змагатимуться в Словенії.

Тріумф українських стрільців

Спортсмени національної збірної України з успіхом стартували на континентальній першості зі стрільби з пневматичної зброї, що триває у хорватському місті Осієк, повідомляє сайт Міністерства молоді та спорту.

Першу медаль наші стрільці здобули у командній вправі MIX-пістолет. Титули чемпіонів Європи серед юніорів з результатом 480,4 очки завоювали Ігор Соловей та Яна Чучмарьова.

Ще одну золоту медаль виграли учасники юніорської команди Вероніка Скоріна, Софія Павловська та Валерія Сидоренко. Українські спортсменки стали переможницями у вправі ГП-6, а також оновили рекорд континенту.

Серед дорослих у стрільбі по рухомій мішені Галина Авраменко завоювала "срібло", а Ігор Кизима виграв "бронзу".

У цій же вправі ще одну срібну медаль виборола українська жіноча команда в складі Галини Авраменко, Валентини Гочарової та Вікторії Рибалової.

Успіх Ігора Радівілова

Український гімнаст Ігор Радівілов завоював срібну медаль етапу Кубка світу, який проходить в азербайджанському Баку.

До вчорашньої бронзової медалі у вправах на кільцях 26-річний уродженець Маріуполя додав ще одну нагороду в опорному стрибку, повідомляє Twitter НОК України.

Раніше український легкоатлет Ігор Радівілов виграв бронзову медаль на етапі Кубка світу, який проходить в ці дні в азербайджанському Баку.

Ігор виконав вправу на кільцях і отримав бал 14,666.

Переміг британець Кортні Талоччу (14,993), срібну медаль здобув місцевий спортсмен Микита Симонов (14,800).

Як повідомляв Знай.ua, Світоліна та Абраменко поборються за найвищу спортивну нагороду України.