Російський БК "Локомотив-Кубань" підписав контракт з колишнім баскетболістом збірної України Джеромом Рендлом, повідомляє прес-служба кубанців.

Угода між розігруючим захисником та Локомотивом-Кубанню розрахована до кінця сезону.

Рендл, який має зріст 175 см, у сезоні 2012 року захищав кольори маріупольського Азовмаша, а 2015-го року американець отримав українське громадянство. У складі національної збірної України Рендл взяв участь в Євробаскеті-2015 року, але разом з командою посів останнє місце в групі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

31-річний баскетболіст має колосальний досвід виступів за клуби різних країн серед яких литовський "Жальгіріс", з яким Джером виступав у Євролізі, турецькі "Башакшехір", "Ескішехір", "Трабзонспор", "Тюрк Телеком", французький "Лімож", австралійські" Аделаїда", "Сідней Кінгс", бельгійський "Спіроу", німецький БК "Рокетс" із міста Гота та фарм-клуби НБА.

Шевченко о Ракицком

Під час вчорашньої прес-конференції головного тренера збірної України Андрія Шевченка, наставника "жовто-синіх" запитали, з якої причини в національну команду не був викликаний захисник Ярослав Ракицький, який перейшов з Шахтаря в Зеніт. Коуча запитали, чи було це рішення політичним.

"Я не спілкувався з Ярославом до його відходу і після теж не розмовляв. Я як головний тренер приймаю рішення, яке краще для команди. Для мене це питання вичерпано. Більше такі питання не задавайте", - сказав Андрій Миколайович.

Шева про Роналду

Напередодні старту збірної України у відбірковому циклі Євро-2020 головний тренер "жовто-блакитних" Андрій Шевченко дав прес-конференцію в Києві та відповів на питання журналістів. Український коуч висловився про лідера збірної Португалії Кріштіану Роналду.

"Проти кращих гравців світу стратегію важко знайти. Ми повинні працювати над командною грою. Повинна бути колективна гра. Будуть невеликі зміни саме до цієї гри. Португалія – класна команда. Ми будемо шукати різні стратегії, щоб прибрати Роналду подалі від воріт.

Роналду в матчі з Атлетіко показав, що вік – йому не перешкода. Він все вміє на полі: відмінно грає в карному майданчику, має гольове чуття", - сказав Андрій Миколайович.

Збірна України зустрінеться з Португалією (22 березня) і Люксембургом (25 березня).

Як раніше повідомляв Знай.ua, Жуніор Мораес приєднався до збірної України.