Перша ракетка України Еліна Світоліна розповіла про стан здоров'я.
На своїй сторінці в Instagram тенісистка повідомила, що останні матчі вона провела з болями в коліні, а обстеження підтвердило найгірші побоювання.
"Всім привіт! Хотіла б поділитися з вами інформацією щодо стану мого здоров'я. Останні 5 тижнів я провела з постійними болями в коліні. На жаль, ситуація значно погіршилася через тривалі матчі, і МРТ підтвердила найгірші побоювання.
Моя команда робила все можливе, щоб полегшити мені біль і я могла виходити на корт під час американської серії турнірів. Однак зараз лікарі рекомендують мені взяти перерву і вилікувати травму.
Я зроблю все від мене залежне, щоб прискорити процес відновлення і повернутися на корт у повній боєготовності. Хочу подякувати всім вам за любов і підтримку. Ваша Еліна", - розповіла Світоліна.

Нагадаємо, після поразки на турнірі серії Premier Mandatory в Майамі (США), Світоліна втратить дві позиції у рейтингу WTA.
Нагадаємо, Еліна Світоліна програла у другому колі в Майамі. 24-річна українка поступилася китаянці Ван Яфань (№50 WTA).

Матч тривав 1 годину 22 хвилини. У першому сеті українка взяла два гейми, у другому повела з рахунком 3:0, але програла 4:6.

Яфань вперше в кар'єрі переграла суперницю з топ-10 рейтингу WTA.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Майамі. Друге коло

Еліна Світоліна (Україна) – Ван Яфань (Китай) – 2:6, 4:6

Як повідомляв портал Знай.ua, Еліна Світоліна розповіла, що до неї в номер увірвалися озброєні поліцейські.