Український тенісист Сергій Стаховський вибув з турніру серії ATP Challenger в Сен-Брійо, Франція.
Сергій Стаховський програв у матчі проти Максима Жанв'є з рахунком 3:6, 6:7 (5).
Матч тривав близько півтори години. За цей час
Стаховський виграв один гейм на прийомі, а його суперник - два. Причому всі брей-пойнти були реалізовані в першому сеті.
Зазначимо, що Стаховський втретє у кар'єрі поступився Жанв'є і завершив свої виступи у Франції в одиночному розряді, але продовжить в парі з поляком Шимоном Вальковим.
Нагадаємо, після поразки на турнірі серії Premier Mandatory в Майамі (США), перша ракетка України Еліна Світоліна втратить дві позиції у рейтингу WTA.
Еліна Світоліна
Еліна Світоліна
Нагадаємо, Еліна Світоліна програла у другому колі в Майамі. 24-річна українка поступилася китаянці Ван Яфань (№50 WTA).

Матч тривав 1 годину 22 хвилини. У першому сеті українка взяла два гейми, у другому повела з рахунком 3:0, але програла 4:6.

Яфань вперше в кар'єрі переграла суперницю з топ-10 рейтингу WTA.

Майамі. Друге коло

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Еліна Світоліна (Україна) – Ван Яфань (Китай) – 2:6, 4:6

Як повідомляв портал Знай.ua, Еліна Світоліна розповіла, що до неї в номер увірвалися озброєні поліцейські.