Третя ракетка України Даяна Ястремська змушена пропустити турнір WTA в Монтерреї, де повинна була брати участь на наступному тижні.
На своїй сторінці в Instagram тенісистка повідомила, що захворіла, і не зможе виступити, тому повернеться додому в Одесу.
"Дякую Маямі! Не той результат, на який я розраховувала, враховуючи, що, на жаль, через вірусну інфекцію я змушена пропустити Монтерей. Моя улюблена Одеса, чекай на мене. Скоро буду вдома", - написала Ястремська.

Нагадаємо, Ястремська програла в другому колі хардового турніру серії Premier Mandatory в Майамі - Miami Open - в матчі проти 11-ї ракетки світу Ешлі Барті.

А в першому колі обіграла росіянку Катерину Александрову (№57 WTA) з рахунком 2: 0.

Як писав Знай.ua, найкращі українські тенісистки Еліна Світоліна, Леся Цуренко і Даяна Ястремська потрапили в заявку на турнір Premier Mandator, який пройде в Мадриді з 4 по 11 травня. Призовий фонд турніру - близько 7 мільйонів доларів.

"Еліна Світоліна, Даяна Ястремська та Леся Цуренко представлять Україну у Мадриді", - повідомляє WTA.
Також повідомляється, що на турнір не поїде легендарна американська тенісистка Серена Вільямс.
Нагадаємо, що чинною чемпіонкою турніру є чешка Петра Квітова.

Петра Квітова
Петра Квітова

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще
Як писав Знай.ua, перша ракетка України Еліна Світоліна розповіла про стан здоров'я.
На своїй сторінці в Instagram тенісистка повідомила, що останні матчі вона провела з болями в коліні, а обстеження підтвердило найгірші побоювання.
"Всім привіт! Хотіла б поділитися з вами інформацією щодо стану мого здоров'я. Останні 5 тижнів я провела з постійними болями в коліні. На жаль, ситуація значно погіршилася через тривалі матчі, і МРТ підтвердила найгірші побоювання.
Моя команда робила все можливе, щоб полегшити мені біль і я могла виходити на корт під час американської серії турнірів. Однак зараз лікарі рекомендують мені взяти перерву і вилікувати травму.
Я зроблю все від мене залежне, щоб прискорити процес відновлення і повернутися на корт у повній боєготовності. Хочу подякувати всім вам за любов і підтримку. Ваша Еліна", - розповіла Світоліна.

Як повідомляв портал Знай.ua, Еліна Світоліна втратить дві позиції у рейтингу WTA.