У матчі 32-го туру англійської футбольної прем'єр-ліги (АПЛ) "Ліверпуль" обіграв "ТоттенхэмХотспур" з рахунком 2:1.

Автогол Тобі Альдервейрельда допоміг мерсисайдцям здобути перемогу (2:1).

"Ліверпуль" вийшов вперед на 16-й хвилині. Після навісу Робертсона головою точно пробив Фірміні. На 70-й хвилині Лукас Моура рахунок зрівняв. На останній хвилині "Ліверпуль" вирвав перемогу - захисник "Тоттенхема" Тобі Алдервейрелд вразив власні ворота.

Після цієї перемоги "Ліверпуль" набрав 79 очок і повернув собі перше місце в АПЛ.

Ліверпуль - Челсі 2:1

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Голи: Фірміні, 16, Альдервейрельд, 90 (у свої ворота) - Моура, 70

Ліверпуль: Алиссон - Александер-Арнольд, Матіп, ван Дейк, Робертсон - Мілнер (Фабіньо, 77), Хендерсон (Ориг, 77), Вейналдум — Салах (Ловрен, 90+3), Фірміні, Мане

Тоттенхем: Льоріс - Альдервейрельд, Санчес (Сон Хин Хв, 69), Вертонген - Триппьер, Еріксен (Льоренте, 90+1), Сіссоко, Аллі, Роуз - Кейн, Моура (Девіс, 82)

Попередження: Моура

Як писав Знай.ua, гравець збірної України та Манчестер Сіті Олександр Зінченко потрапив до топ-20 найкращих гравців АПЛ.

Зінченко за короткий проміжок часу змінив свій статус у Манчестер Сіті: з кубкового гравця ротації до основного лівого захисника. З лютого 22-річний українець зіграв за "городян" 5 повних матчів, закріпивши своєрідну роль талісмана команди – 30 з 32 матчів за участю українця Сіті виграв.

За класну гру в лютому Олександр вже отримав компліменти від головного тренера Ман Сіті. "Усі мають вчитись в Алекса, дякую йому", - сказав після одного поєдинку Хосеп Гвардіола, для якого Зінченко став ідеалом. Також грою українця захоплюється легендарний форвард збірної Англії та Ньюкасла Алан Ширер.

Олександр Зінченко опинився навіть у символічній збірній лютого АПЛ за версією WhoScored, ставши улюбленцем фанів.

Респектабельне британське видання The Telegraph включило Зінченка у топ-20 найкращих гравців АПЛ у лютому.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ярмоленко став найдорожчим футболістом світу.