Швейцарець Роджер Федерер, який виграв у Miami Open свій 101 титул в кар'єрі, обігравши у фінальному поєдинку Джона Ізнера, поділився секретом свого успіху.

За словами Федерера, його секрет в тому, що він не сумував після поразки в Індіан-Уеллсі.

"Було б легко сказати, що минулорічний Miami Open мені не вдався, тому і в цьому сезоні мені не вдасться повернутися. Тим не менш, я відчував, що можу трохи продовжити хардовый період сезону і зіграти в Майамі побільше матчів.

Крім того, секрет полягає в тому, що, порівняно з минулим сезоном, я залишився позитивним після поразки у фіналі Індіан-Уеллса. У 2018 році я був пригнічений після програшу на BNP Paribas Open, тому і провалився в Майамі. На цей раз я їхав в Майамі з думками про хороше турнірі, і ці думки окупилися", - розповів Федерер у коментарі прес-службі ATP.

Нагадаємо, 37-річний Федерер у фінальному матчі у двох сетах обіграв американця Джона Ізнера з рахунком 6:1, 6:4.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Гра тривала 1 годину 2 хвилини. Федерер 6 разів подав навиліт, 1 допустив подвійну помилку і реалізував 4 брейк-пойнта з 10.

Для Федерера це четверта перемога на турнірах в Майамі, і 50-й фінал у турнірах серії "Мастерс".

Як писав Знай.ua, переможницею турніру WTA Premier у Майамі (США) стала австралійська тенісистка Ешлі Барті.

Ешлі Барті виграла турнір WTA Premier у Майамі
Ешлі Барті виграла турнір WTA Premier у Майамі

У фіналі турніру Барті обіграла чешку Кароліну Плишкову з рахунком 7:6 (7:1), 6:3.

Матч тривав 1 годину 40 хвилин. За цей час Барті подала 15 ейсів, двічі помилилася на подачі і реалізував три брейк-пойнта з дев'яти. Плішкова подала 6 разів подала навиліт, допустила 2 подвійні помилки і реалізувала 1 брейк-поінт.

Зазначимо, що для Ешлі це четвертий титул у кар'єрі і перший - в 2019 році. Після цієї перемоги Барті дебютує в Топ-10 рейтингу WTA.

Як повідомляв портал Знай.ua, Еліна Світоліна скотилася в рейтингу WTA.