22-річний боєць ММА Матеус Фернандес помер через кілька годин після поєдинку, повідомляє MMA Fighting.
Фернандес, який виступав у найлегшій вазі, помер 31 березня після бою проти Обеда Перейри на турнірі Remulus Fight у місті Манаус, штат Амазонас в США.
Фернандес пропустив серію ударів і впав на канвас, арбітр зупинив бій, віддавши перемогу нокаутом Перейрі.
Бійця доставили до лікарні, де він помер від серцевого нападу.

Було встановлено, що Фернандес помер не через нокаут, а через передозування заборонених речовин. Крім того, з'явилася інформація, що бійця бачили з наркотиками напередодні поєдинку.
Стало відомо, що він тренувався в рамках соціального проекту для наркозалежних, яких повертають до нормального життя за допомогою бойових мистецтв.

Як раніше повідомляв Знай.ua, в Україні будуть офіційно транслювати змагання зі змішаних бойових єдиноборств - UFC, пише iSport.

За інформацією видання, міжнародна спортивна телекомпанія Setanta Sports купила права на показ UFC в Україні. Бої будуть транслюватися на їх власному ефірному каналі, який запустять в липні.
Setanta Sports базується в Ірландії, і володіє спортивними каналами у Великобританії, США, Канаді, Австралії та Азії.
Нагадаємо, у 2017 році права на показ UFC в Україні купив канал 2+2, який показував бої протягом двох років.

Як повідомляв портал Знай.ua, екс-чемпіон Конор Макгрегор (21-4) оголосив про завершення спортивної кар'єри.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще