Головний тренер футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич оцінив гру команди в нинішньому сезоні єврокубків.
За словами Хацкевича, незважаючи на критику після поразки в матчах з "Челсі", команда стала сильнішою.
"Як би нас не критикували ЗМІ, телебачення і експерти після матчів з "Челсі", я точно знаю, ми стали сильнішими після цієї європейської кампанії. Оцінюю виступ команди позитивно.
На сьогоднішній день "Динамо" гідно представляла, як сам клуб, так і Україну в Лізі Європи. Ми показали, що команда була готова в цей період часу грати по два матчі на тиждень.
За ті два роки, що я в "Динамо" в якості головного тренера, навчився придушувати всякі психологічні невдачі всередині себе. Немає часу на переживання, страждання, самобичування, тому що досить насичений графік матчів. Вже вироблений імунітет до стресових ситуацій", - сказав Хацкевич.
Нагадаємо, "Динамо" програло "Челсі" за сумою двох матчів (0:8).

Нагадаємо, "Динамо" програло "Челсі" з розгромним рахунком 0:5.

У першому поєдинку лондонська команда перемогла з рахунком 3:0, а тому мала гарний заділ перед матчем-відповіддю.

Але в повторній зустрічі Челсі забив ще більше. У першому таймі тричі англійці забили у ворота динамівців. У всіх трьох голах мала місце помилка угорського захисника "біло-синіх" Тамаша Кадара, який 14 березня святкує свій 29-й день народження.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Точними ударами за Челсі відзначилися двічі Олів'є Жиру і Маркос Алонсо.

У другій половині зустрічі "аристократи" продовжили забивати. Жиру оформив хет-трик і ще один гол у свій актив записав Каллум Хадсон-Одоі.

Міг забивати гол престижу Сергій Сидорчук, але спочатку капітан динамівців пробив у воротаря Кепу Аррісабалагу, а потім на добиванні влучив у штангу.

Додамо, що по ходу зустрічі Денис Гармаш, який в цій зустрічі зіграв за Динамо в якості форварда, двічі забив у ворота лондонців, але з офсайду. Також ще один раз Гармаш ледь не зрізав м'яч у свої ворота після подачі кутового.

Матч завершився перемогою "Челсі" з рахунком 0:5.

До слова, після матчу експерти телеканалу "Футбол" Олександр Головко та Олександр Яковенко заявили, що в пропущених голах винен не тільки Тамаш Кадар, а вся команда. На їхню думку, Томаш Кенджора, Віктор Циганков та інші лідери киян мали зіграти краще.

Зазначимо, що на грі був аншлаг, "Олімпійський" був заповнений на 95%! Гру з англійським грандом відвідало 64,8 глядачів.

Ліга Європи. 1/8 фіналу. Матч

Динамо Київ - Челсі Лондон - 0:5 (0:3)

Голи: Олів'є Жиру, 5, 33, 59, Маркос Алонсо, 45, Каллум Хадсон-Одоі, 78.

Попередження: Віталій Миколенко, 61 - Сесар Аспілікуета, 73.

Як раніше повідомляв Знай.ua, визначились усі чвертьфіналісти Ліги чемпіонів.