В рамках 31-го туру іспанської Прімери Барселона на "Камп Ноу" грала з Атлетіко. на 29-й хвилині зустрічі "матрацники" залишилися в меншості після того, як Дієго Коста вилаяв головного суддю.

Грати в більшості Барсі було простіше. Тому команда Ернесто Вальверде задавала тон у матчі, а підопічні Дієго Сімеоне відбивалися.

Довго тримався Атлетіко і був близький до того, щоб увезти нічию із Каталонії, але "блаугранас" все одно домоглися свого. В інтервалі двох хвилин Луїс Суарес і Ліонель Мессі зробили свою справу, а саме відзначилися голами, що дозволило "синьо-гранатовим" перемогти в матчі з рахунком 2:0.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Прімера Іспанії. 31-й тур.

Барселона – Атлетіко Мадрид – 2:0 (2:0)

Голи: Луїс Суарес (85), Ліонель Мессі (86)

Видалення: Дієго Коста (29, неспортивна поведінка)

Барселона з 73 очками лідирує в Ла Лізі, Атлетіко з 62 балами йде другим, Реал з 60 пунктами розташувався на третій сходинці.

Вольова перемога Реала

Після виїзної поразки (2:1) від Валенсії в минулому турі Ла Ліги Іспанії Реал приймав на "Сантьяго Бернабеу" Ейбар і виграв з рахунком 2:1 у вольовому стилі.

Цікаво, що "галактікос" до 59-ї хвилини поступалися, проте дубль оформив французький форвард Карім Бензема, який допоміг господарям здобути 3 очки в скарбничку.

Ла Ліга Іспанії. 31-й тур

Реал - Ейбар 2:1

Голи: Бензема, 59, 81 - Кардона, 39

Раніше Бензема встановив рекорд, про який Мессі і Роналду тільки мріють.

Новий контракт для Мессі

Президент Барселони Хосеп Бартомеу заявив, що планує почати переговори по новому контракту з аргентинським форвардом Ліонелем Мессі і хоче, щоб він залишився в клубі назавжди.

"Ми хочемо продовжити контракт з Мессі. Він все ще молодий, і має два роки за поточним контрактом. Він завжди вдосконалюється і розвивається. Я вірю, що він буде виступати ще багато років. У найближчі місяці ми сядемо з ним за стіл переговорів, щоб він міг провести цей час в Барселоні.

Мессі – це гравець одного клубу. Він робить для нас більше, ніж просто виступає на полі, його відносини з Барселоною будуть тривати вічно. Ми хочемо, щоб Мессі завжди залишався в Барселоні – в якості гравця або на іншій посаді в клубі", – розповів Бартомеу в інтерв'ю ESPN.

У нинішньому сезоні Мессі на даний момент зіграв за "синьо-гранатових" 39 матчів, в яких забив 42 м'ячі і зробивши 21 асист.

Вільярреал - Барселона - 4:4

У рамках 30-го туру Ла Ліги Іспанії Вільярреал зіграв вдома внічию 4:4 з каталонською Барселоною.

Перший тайм Барса виграла з рахунком 1:2. На голи Філіппе Коутинью і Малкома господарі поля відповіли точним ударом Самуеля Чуквуезе.

У другій половині зустрічі Вільярреал зробив неймовірне, забивши до 80-ї хвилини три голи зусиллями Карла Токо Екамби, Вісенте Іборри і Карлоса Бакки.

Але каталонці змогли вийти з рахунку 4:2. На 86-й хвилині "жовта субмарина" залишилася в меншості після того, як другу жовту картку отримав Альваро Гонсалес. І Барса скористалася чисельною перевагою. Спочатку Ліонель Месси на 90-й хвилині скоротив відрив у рахунку, а потім на третій компенсованій хвилині Луїс Суарес зрівняв рахунок.

Як підсумок, бойові 4:4 на "Естадіо де ла Сераміка".

Ла Ліга Іспанії. 30-й тур

Вільярреал - Барселона - 4:4 (1:2)

Голи: Самуель Чуквуезе, 23, Карл Токо Екамбі, 50, Вісенте Іборра, 62, Карлос Бакка, 80 - Філіппе Коутіньйо, 12, Малком, 16, Ліонель Мессі, 90, Луїс Суарес, 90+3.

Успіх збірної України в Люксембургу

25 березня в рамках відбору на Євро-2020 збірна Люксембургу приймала збірну України.

Перший тайм завершився внічию 1:1. На гол Давіда Тюрпеля на 34-й хвилині українці відповіли забитим м'ячем у виконанні Віктора Циганкова на 40-й хвилині.

У другій поливне зустрічі українці почали активніше атакувати в надії перемогти. Мали шанси і футболісти Люксембургу вирвати вікторію. Але фортуна цього вечора посміхнулася команді Андрія Шевченка. На заключній доданій хвилині Руслан Малиновський зробив навіс в штрафну, а Жерсон Родрігес, який показав у матчі рівень Кріштіану Роналду, забив головою м'яч у свої ворота. Таким чином, збірнаУкраїни вигризла перемогу завдяки автоголу!

Чемпіонат Європи. Кваліфікація. Група В

Люксембург - Україна - 1:2 (1:1)

Голи: Давид Тюрпель, 34 - Віктор Циганков, 40, Жерсон Родрігес, 90+3 (автогол).

Завдяки цій перемозі Україна з 4 очками очолила групу В.

Пропонуємо вам ознайомитися з іншими результатами матчів, які відбулися 25 березня:

Португалія - Україна - 0:0

22 березня в Лісабоні, на стадіоні "Да Луш", збірна Португалії приймала збірну України.

Команда Андрія Шевченка вистояла в непростому поєдинку. Протягом усього матчу Роналду і компанія атакували ворота українців. Кілька разів за гру Андрій П'ятов здійснив класні сейви. Наші хлопці також тікали в контратаки і могли забивати. Під завісу зустрічі і зовсім був чудовий шанс вирвати перемогу. Євген Коноплянка пробив здалеку, Руй Патрісіу не зафіксував м'яч у руках і якихось сантиметрів не вистачило Жуніору Мораесу, щоб бути першим на добиванні.

Матч завершився внічию 0:0

Чемпіонат Європи 2020. Кваліфікація. Група В. 1-й тур

Португалія - Україна - 0:0 (0:0)

Попередження: Тарас Степаненко, 86 (Україна)

Відзначимо, що в цьому матчі дебютував за збірну України натуралізований бразилець Жуніор Мораес, який замінив у другому таймі Романа Яремчука.

Крім того, що виручав Андрій Пятов, відзначимо хорошу гру Віталія Миколенка, який надійно опікував Кріштіану Роналду і підключався до атак. Також виділимо гру Руслана Малиновського, Миколи Матвієнка, Романа Яремчука та інших наших виконавців.

Роналду, на щастя України, хоч і не забив у цьому матчі, все одно він залишається найкращим бомбардиром Європи на рівні збірних.

Можна сказати, що Україна успішно почала кваліфікацію, тому що не програла чинному чемпіону Європи на його полі. В іншому матчі нашої групи Люксембург переміг вдома Литву з рахунком 2:1.

Фінальний розіграш Євро-2020 пройде в 12 містах у період з 12 червня по 12 липня 2020 року.

Наступний матч українці зіграють на виїзді з Люксембургом 25 березня.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Іспанія та Італія виграли перші матчі відбору Євро-2020.