Захисник донецького Шахтаря Сергій Кривцов вже більше шести років живе в офіційному шлюбі з чарівною красунею на ім'я Юлія. Чудова блондинка, як і її зірковий чоловік, народилася і виросла в Запоріжжі. У цьому ж місті доля звела молодих людей, які зійшлися в щасливому шлюбі.

Трохи більше року тому Юлія подарувала Сергію вже третю дитину - дівчинку Єсенію. До того в родині Кривцових з'явилися син Андрій і донька Аліса.

Юлія Кривцова взяла участь у яскравій фотосесії і порадувала любителів футболу своїм зовнішніми виглядом:

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Красуня лідера Аякса

22-річний форвард збірної Бразилії і амстердамського Аякса Давід Нерес є одним з тих, за ким вже полюють світові гранди. Нападник допомагає Аяксу перемогти в Лізі чемпіонів, чемпіонаті Нідерландів та Кубку Нідерландів.

Хто ж та сама красуня, яка надихає футболіста на голи і перемоги? Її звати Кіра Вайнона і вона має 70 тисяч підписників в Instagram.

Цікаво, що лідер Аякса познайомився з моделлю саме в Instagram.

Як раніше повідомляв Знай.ua, визначилися перші півфіналісти Ліги чемпіонів.