Чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (13-1, 10 КО) повернеться в ринг у вересні.
Промоутер українця Боб Арум назвав трьох можливих суперників Ломаченко: це Річард Коммі, Майкі Гарсія і Люк Кемпбелл.

Люк Кемпбелл, Getty Images
Люк Кемпбелл, Getty Images

"Ми побачимо Ломаченка в рингу вже у вересні. У нас є на прикметі три людини для наступного поєдинку Василя. Основні варіанти - Річард Коммі та Майкі Гарсія. Гарсія може отримати бій, якщо спуститься назад у легку вагу.
Якщо Майкі цього не зробить, ми поговоримо з президентом WBC Маурісіо Сулейманом про бій за титул WBC між Люком Кемпбеллом і Ломаченком. Поєдинок з Гарсією, звичайно, солідніше. Якщо ми зробимо бій з Кемпбеллом, ми проведемо його в Англії", - передає слова Арума Fight Hub.
Нагадаємо, 12 квітня Ломаченко впевнено переміг британця Ентоні Кроллу (34-6-4, 13 КО) успішно захистив свій пояс по лінії WBA, нокаутувавши суперника вже в четвертому раунді.

Дивіться повне відео бою Ломаченко - Кролла:

З першого раунду Ломаченко зайняв центр рингу, придивляючись до суперника, і пробиваючи двійки. Вже в третьому раунді Ломаченко провів трійку точних ударів в голову, і став добивати британця, затиснувши його у канатів. Рефері зупинив це побиття, оскільки Кролла не відповідав на удари.

Ломаченко вже почав святкувати перемогу, але рефері відрахував нокдаун і дав знак продовжувати бій.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Але вже на самому початку четвертого раунду Ломаченко продовжив пресинг і нокаутував британця точним ударом у скроню. Кролла навіть не зміг піднятися.

Пізніше його посадили на стілець, але він навіть не міг стояти на ногах.

Бій пройшов на арені Staples Center в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія (США).

Як писав Знай.ua, всесвітня боксерська організація (WBO) вручила Ломаченку пояс суперчемпіона по лінії організації.

Церемонія вручення відбулася на прес-конференції перед боєм українця з британцем Ентоні Кроллою.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко назвав наступну жертву.