24 квітня на НСК "Олімпійський" в Києві "Динамо" і "Шахтар" зіграють у матчі 25-го туру чемпіонату України. Початок матчу – 18:30.

Після 24 турів "Шахтар" лідирує у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги, набравши 63 очки. "Динамо" займає друге місце (56 очок). Для "Динамо" лише перемога дозволить продовжити боротьбу за чемпіонство.

У нинішньому сезоні "Динамо" і "Шахтар" провели чотири очні зустрічі: в поєдинку за Суперкубок України виграли кияни (1:0), в прем'єр-лізі гранди обмінялися домашніми перемогами (1:0 в Києві та 2:1 у Харкові), а в кубковому матчі "Динамо" і "Шахтар" зіграли внічию (1:1), а в серії пенальті більш вдалими стали "гірники".

Матч Динамо - Шахтар відбудеться 24 квітня на Олімпійському стадіоні в Києві
Матч Динамо - Шахтар відбудеться 24 квітня на Олімпійському стадіоні в Києві

Орієнтовні склади:

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

"Динамо": Бойко, Миколенко, Кадар, Бурда, Кендзьора, Буяльський, Шепелєв, Шапаренко, Сидклей, Вербич, Циганков.

"Шахтар": Пятов, Ізмаїл, Хочолава, Кривцов, Болбат, Алан Патрік, Коваленко, Степаненко, Соломон, Жуніор Мораєс, Тайсон.

Ставки букмекерів на матч Динамо - Шахтар:

За прогнозами букмекерів, фаворитом цього матчу - "Шахтар". Так, William Hill приймає ставки на перемогу гірників з коефіцієнтом 1,91, а на "Динамо" - 3,75. Нічия оцінюється в 3,30.

Динамо Київ на стадіоні імені Лобановського зіграло товариський матч проти полтавської Ворскли. "Біло-сині" розгромили опонента з рахунком 5:0.

Один з м'ячів забив уругвайський новачок ворсклян Карлос де Пена.

Контрольний матч

Динамо - Ворскла 5:0 (4:0)

Голи: Миколенко, 9, Цитаїшвілі, 27, Андрієвський, 31, Де Пена, 35, Циганков, 64 (пен).

Динамо (стартовий склад): Бущан, Кравченко, Кадар, Попов, Миколенко, Шепелєв, Андрієвський, Буяльський, Цитаїшвілі, Супряга, Де Пена

Ворскла (стартовий склад): Шуст, Мартиненко, Чеснаков, Саків, Биков, Скляр, Габелок, Ребенок, Кобахідзе, Коломоєць, Васін.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Динамо Київ підписало контракт з 27-річним уругвайським форвардом Карлосом де Пеною.