Напередодні матчу 25-го туру чемпіонату України між "Динамо" і "Шахтарем" ультрас столичного клубу разом з капітаном команди Сергієм Сидорчуком намалювали графіті на вході на фанатську трибуну НСК "Олімпійський".

Нагадаємо, матч Динамо – Шахтар пройде 24 квітня на Олімпійському стадіоні в Києві. Початок - 18:30 за київським часом.

Після 24 турів "Шахтар" лідирує у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги, набравши 63 очки. "Динамо" займає друге місце (56 очок). Для "Динамо" лише перемога дозволить продовжити боротьбу за чемпіонство.

У нинішньому сезоні "Динамо" і "Шахтар" провели чотири очні зустрічі: в поєдинку за Суперкубок України виграли кияни (1:0), в прем'єр-лізі гранди обмінялися домашніми перемогами (1:0 в Києві та 2:1 у Харкові), а в кубковому матчі "Динамо" і "Шахтар" зіграли внічию (1:1), а в серії пенальті більш вдалими стали "гірники".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Матч Динамо - Шахтар відбудеться 24 квітня на Олімпійському стадіоні в Києві
Матч Динамо - Шахтар відбудеться 24 квітня на Олімпійському стадіоні в Києві

Орієнтовні склади:

"Динамо": Бойко, Миколенко, Кадар, Бурда, Кендзьора, Буяльський, Шепелєв, Шапаренко, Сидклей, Вербич, Циганков.

"Шахтар": Пятов, Ізмаїл, Хочолава, Кривцов, Болбат, Алан Патрік, Коваленко, Степаненко, Соломон, Жуніор Мораєс, Тайсон.

Ставки букмекерів на матч Динамо - Шахтар:

За прогнозами букмекерів, фаворитом цього матчу - "Шахтар". Так, William Hill приймає ставки на перемогу гірників з коефіцієнтом 1,91, а на "Динамо" - 3,75. Нічия оцінюється в 3,30.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Динамо Київ підписало контракт з 27-річним уругвайським форвардом Карлосом де Пеною.