Півзахисник "Шахтаря" Майкон Барберан переніс серйозну операцію, з-за чого не зможе виступати тривалий час.
21-річний бразильський хавбек опублікував фото з перев'язаними ногами на своїй сторінці в Instagram.
За словами гравця, його відновлення займе близько семи місяців.

Нагадаємо, Майкон перейшов в "Шахтар" влітку 2018 року з "Корінтіанса" за 6,6 млн євро. У поточному сезоні він провів 30 матчів, відзначившись п'ятьма голами і трьома асистами.
24 квітня на Олімпійському стадіоні в Києві состолся матч 25-го туру УПЛ між київським "Динамо" і донецьким "Шахтарем", який завершився нульовою нічиєю (0:0).
Півзахисники "Динамо" і "Шахтаря" Беньямін Вербич та Тарас Степаненко травмувалися.

Вербич пошкодив голеностоп в епізоді з Давитом Хочолавою і на 73-й хвилині поєдинку Олександр Хацкевич замінив його на Назарія Русина.
Повідомляється, що Степаненко пошкодив коліно в боротьбі з Русиним і залишив поле на 77-й хвилині зустрічі. На заміну вийшов Дентіньо.

Голів в матчі не було. Гра була, як завжди, безкомпромісною і з безліччю боротьби. Про це говорять 5 жовтих карток футболістів Динамо і 4 попередження гравців Шахтаря.

Цікаво, що вже в компенсований час Шахтар не реалізував пенальті. До точки підійшов екс-динамівець Жуніор Мораес, який хотів вразити ворота своєї колишньої команди. Але Денис Бойко відбив удар і тим самим порадував "Олімпійський"!

Як підсумок, 0:0 і донеччани ще не забезпечили собі чемпіонство, як і раніше, випереджаючи киян на 7 очок.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.ua, Зоря виграла у Львова з рахунком 2:1.