Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко згадав про бій дворічної давності проти британця Ентоні Джошуа та натякнув на те, що бажає відновити боксерську кар'єру.

"Хоч я і не виграв титули 29 квітня 2017 року, для мене це був один з найкращих днів у боксерській кар'єрі (поки що).

Дякуємо Ентоні Джошуа за те, що він став ідеальним суперником, і за роль, яку він зіграв у моєму нав'язливе бажання знову стати чемпіоном!", - написав Володимир у своєму Twitter.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як писав Знай.ua, Віктор Постол переміг Мохаммеда Мімуна з Франції на арені Cosmopolitan в Лас-Вегасі (США).

Вже з самого початку бою екс-чемпіон світу з України домінував у ринзі. Протягом поєдинку уродженець Київщини часто атакував, а француз робив контрвипади. Та все одно, активніше в рингу виглядав Постол, який заслужено виграв поєдинок.

За підсумками бою судді винесли вердикт на користь Віктора – 98:92, 97:93, 99:91.

Таким чином, українець отримав звання офіційного претендента на пояс WBC і вже в наступному бою зможе спробувати повернути собі чемпіонський пояс, який у нього відібрав американець Теренс Кроуфорд (35-0, 26 КО) в 2016 році.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик, Гвоздик і Ломаченко визнані найкращими боксерами світу.