Відомий британський промоутер Едді Хірн підписав контракт з перспективним американським легковаговиком Девіном Хейні.

За словами Хірна, у 21-річного Хейні є всі шанси поборотися за титул WBC вже у наступному поєдинку.

На цей титул також претендує чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (13-1, 10 КО).

"Я дуже радий, що зміг підписати контракт з таким боксером, як Хейні. Це дійсно великий талант. Зараз стоїть завдання організувати його бій за вакантний титул WBC в легкій вазі з Люком Кемпбеллом.

Ломаченко? Так, про нього йдуть якісь розмови. Але я не думаю, що WBC санкціонує бій між Ломаченком та Кемпбеллом. Вони повинні діяти за правилами і організувати поєдинок між двома бійцями з найвищим рейтингом, а зараз це Кемпбелл та Хейні", - розповів Хірн.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, пояс WBC в легкій вазі належав американцеві Майки Гарсие, але він відмовився від титулу, і тепер цей пояс став вакантним.

Нагадаємо, 12 квітня Ломаченко впевнено переміг британця Ентоні Кроллу (34-6-4, 13 КО) успішно захистив свій пояс по лінії WBA, нокаутувавши суперника вже в четвертому раунді.

Дивіться повне відео бою Ломаченко - Кролла:

З першого раунду Ломаченко зайняв центр рингу, придивляючись до суперника, і пробиваючи двійки. Вже в третьому раунді Ломаченко провів трійку точних ударів в голову, і став добивати британця, затиснувши його у канатів. Рефері зупинив це побиття, оскільки Кролла не відповідав на удари.

Ломаченко вже почав святкувати перемогу, але рефері відрахував нокдаун і дав знак продовжувати бій.

Але вже на самому початку четвертого раунду Ломаченко продовжив пресинг і нокаутував британця точним ударом у скроню. Кролла навіть не зміг піднятися.

Пізніше його посадили на стілець, але він навіть не міг стояти на ногах.

Бій пройшов на арені Staples Center в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія (США).

Як писав Знай.ua, всесвітня боксерська організація (WBO) вручила Ломаченку пояс суперчемпіона по лінії організації.

Церемонія вручення відбулася на прес-конференції перед боєм українця з британцем Ентоні Кроллою.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко назвав наступну жертву.