У нападаючого ПСЖ Неймара виникли проблеми з податковим законодавством в Бразилії.

Футболіста звинувачують у несплаті податків на суму 69 млн реалів (15,7 млн доларів). Адвокати Неймара наполягають на сплаті близько 11,5 млн реалів (2,6 млн євро).

В якості запобіжного заходу податкова служба заморозила частину майна Неймара: літак 2008 року Cessna Citation 680 вартістю 4-18 млн доларів і вертоліт 2012 року Eurocopter 130 B4 приблизно за 2 мільйони доларів.

Як писав Знай.ua, Неймар може отримати суворе покарання за інцидент після поразки від Ренна у фіналі Кубка Франції (2:2, пен. 6:5), коли він вдарив уболівальника.

Як повідомляє O Tempo, головний тренер збірної Бразилії Тіте може виключити Неймара зі складу команди. Іншим можливим варіантом покарання Неймара за його вчинок може бути позбавлення капітанської пов'язки в збірній.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Неймара можуть дискваліфікувати на п'ять матчів за цей інцидент.

Нагадаємо, форвард ПСЖ Неймар вдарив фаната після програшу Ренну у фіналі Кубка Франції (2:2, пен. 5:6).

Піднімаючись після матчу з трибун, Неймар зупинився біля вболівальника, який знімав футболістів на мобільний телефон.

Побачивши це, бразилець підійшов до нього і схопив гаджет рукою. Фанат продовжив робити зйомку. В результаті сварки Неймар завдав короткий удар вболівальнику в обличчя і рушив далі. Офіційних заяв з цього епізоду поки не надходило.

Також форвард ПСЖ Кіліан Мбаппе отримав червону картку за грубу гру в цьому матчі. На 119-й хвилині 20-річний нападник втратив м'яч і шипами вдарив по коліну захисника Ренна Дам'єна да Сільву. За це Мбаппе отримав червону картку і не взяв участь в серії пенальті, яку парижани програли.

ПСЖ міг перемогти в Кубку Франції в п'ятий раз поспіль, але "червоно-чорні" виявилися сильнішими. Для Ренна це перша перемога з 1971 року.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Парі Сен-Жермен другий раз поспіль переміг у чемпіонаті Франції.