Нападник "Ювентуса" Кріштіану Роналду купив найдорожчий автомобіль у світі - Bugatti Voiture Noire.

Цей автомобіль коштує 11 мільйонів євро. Потужність двигуна становить 1500 кінських сил, а швидкість досягає 420 км/ч.

Як писав Знай.ua, Роналду став першим футболістом, який виграв чемпіонські титули в Англії (з "Манчестер Юнайтед"), Іспанії (з "Реалом") та Італії.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще
Роналду здобув 30-й, ювілейний для себе титул, перемігши в чемпіонаті Італії.
Після цього досягнення Роналду сам себе похвалив.
"Єдиний", - написав Роналду в Instagram.

Нагадаємо, 20 квітня "Ювентус" обіграв "Фіорентину" з рахунком 2:1. Ця перемога дозволила "Ювентусу" оформити чемпіонство у Серії А.

В поточному сезоні Роналду провів 39 матчів за "Ювентус", забив 26 голів і віддав 10 результативних передач.

Роналду вперше прокоментував чутки про можливий вихід з команди після провалу в Лізі Чемпіонів.

"Це був хороший рік, рік адаптації. Ми виграли Суперкубок, скудетто. Я щасливий, перемогти було не так просто, як може здатися. В команді всі позитивно налаштовані, ми виграли два трофеї, це теж важливо.

Я дуже щасливий завоювати титул чемпіона Італії. Вся команда постарається викластися на максимум, щоб в наступному сезоні завоювати багато трофеїв. Чи залишуся я в Ювентусі? Впевнений в цьому на 1000%", - передає слова Роналду gianlucadimarzio.com.

Нагадаємо, Роналду вперше за дев'ять років не зіграє на стадії півфіналу ЛЧ. В рамках 1/4 фіналу Ліги чемпіонів "Ювентус" вилетів з турніру, сенсаційно програвши "Аяксу" з рахунком (1:2).
Повідомляється, що після цього матчу у 34-річного Роналду зіпсувалися стосунки з керівництвом команди, і він навіть не хоче до кінця відпрацювати свій контракт.
Роналду перейшов в "Ювентус" влітку 2018 року.
Як раніше повідомляв Знай.ua, визначилися перші півфіналісти Ліги чемпіонів.