Американський боєць і колишній професійний кікбоксер Дональд Серроне зустрівся в октагоні з представником легкої вагової категорії Елом Яквінтою.

Сам бій, який тривав п'ять раундів, вийшов досить рівним і цікавим.

Однак по завершенні бою всі судді одноголосно вирішили присудити перемогу саме Дональду Серроне на прізвисько "ковбой" (49-45, 49-45, 49-46).

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Після бою під егідою UFC Fight Night 151 Дональд Серроне зробив гучну заяву, викликавши на бій колишнього чемпіона UFC у напівлегкій і легкій вазі Конора Макгрегора.

"Я виграв три бої поспіль, і мені потрібна нова мета — титульний бій. Я хочу битися за титул, якщо тільки раніше зі мною не поб'ється Конор Макгрегор. Конор, якщо ти готовий вийти в липні, давай зробимо це?" — наводить слова Серроне MMAfighting.

У Києві пройде перший бійцівський турнір нового MMA-промоушену F1GHTK1NGS.

Замість непрозорої системи претендентський і чемпіонських поєдинків, пари визначає сліпий жереб в день зважування. При цьому кожен бій - вирішальний і може стати для бійця останнім у сезоні. Переможці проходять далі по сітці і зустрічаються у фіналі Сезону - в кінці 2019 року.

10 травня у програмі турніру – 14 жорстких поєдинків за правилами unifiedMMARules. 28 бійців з України та Європи змагатимуться за прохід у наступне коло.

Турнір пройде в ACCO International (пр. Перемоги, 40-Б, парк Пушкіна). Початок – 19:30, квитки – 100 – 2500 грн.

Як писав Знай.ua, 10-12 травня в Києві відбудеться ХХІІІ Міжнародний турнір з вільної, жіночої та греко-римської боротьби, де виступлять найсильніші спортсмени зі всього світу.

Як повідомляють організатори, цього року на турнірі очікується понад 400 учасників з 20 країн світу.
Цей турнір стане відбірковим для українських збірних на Європейські ігри, а також важливими змаганнями у боротьбі за статус першого номера в збірних напередодні ліцензійного чемпіонату світу.
Турнір пройде в Палаці спорту, квитки - 60-150 грн.

У Києві пройде ХХІІІ Міжнародний турнір з боротьби
У Києві пройде ХХІІІ Міжнародний турнір з боротьби

Як раніше писав Знай.ua, чемпіон світу, український борець греко-римського стилю, Жан Беленюк став триразовим чемпіоном Європи, завоювавши золоту медаль в Бухаресті.